Rólunk

"Megbízhatóan szállítjuk a minőséget 1991 óta"

 

Tanúsítvány / Certificate

Tanúsítványukat a képre kattintva érheti el. / For our certificate click on the picture.

Történet

A vállalkozást 1991-ben azzal a céllal alapította a Hoeller Electronic GmbH tulajdonosa, Emmerich Höller osztrák állampolgár és Molnár Ferenc, a vállalkozás jelenlegi tulajdonosa és ügyvezetője, hogy a hazai elektronikai termékgyártók számára jó minőségű passzív alkatrészeket, a távközlési és műsorszóró vállalatok számára pedig külföldön már jól bevált, megbízható telekommunikációs eszközöket importáljon. Közben igény mutatkozott a gyors és rugalmas beszállításra, valamint a speciális szakmai és kivitelezési feladatok elvégzésére is. Ilyen követelményeknek a nagy operatív és adminisztrációs szervezettel rendelkező vetélytársak nem minden esetben képesek megfelelni, így ezen a területen is kedvező lehetőségek adódtak, mellyel a vállalkozás ügyfeleinek megelégedésére élt is.


 

Termékcsoportok

A stabil üzletmenet kialakításához jelentős mértékben hozzájárult a „több lábon állás”. A Hoeller Electronic Kft. szerény méretei ellenére három, egyenként jól meghatározott termék- és vevőkör összekapcsolásában játszik sok esetben megkerülhetetlen szerepet.

RÁDIÓ-HÍRKÖZLÉSI BERENDEZÉSEK - üzletág

Termékek, megoldások

Digitális műsorszóráshoz rendszerelemek projektszerű értékesítése, szervízelése (DVB, DAB)

A rádió-hírközlés területén koaxiális kábeleket, komplett antennarendszereket és tartozékaikat kínáljuk. A forgalmazáson kívül a legtöbb esetben közvetlenül, vagy partnervállalkozón keresztül a telepítést is vállaljuk.

Képviselt fontosabb beszállítók

· Advanced Broadcast Components (német) DAB és DVB műszerek

· Broadcast Electronics, Inc. (USA) digitális FM rádióadók

· Plisch Nachrichtentechnik (német) TV adók

· Mier (spanyol) digitális átjátszó adók

· Telefunken (német) AM rádióadók

· Radio Frequency Systems (német) antennarendszerek és kiegészítőik

Referenciák

Antenna Hungária Zrt. (elnyert és teljesített közbeszerzési tenderek)

· TV-átjátszóadó hálózat berendezéseinek és antennarendszereinek a szállítása 1992-től kb. 110 db

· FM-rádióadóhálózat Kossuth URH (42 db adó 0,25-5 KW) berendezéseinek szállítása 2005

· KH-rádióadóhálózat (Kossuth és Katolikus rádió) 8 db 5-100KW szállításában és telepítésében történő együttműködés a Telefunken céggel 2004

· 20KW teljesítményű DVBT antennarendszer szállítása és telepítése OMK-Budapest telephelyen 2004

· DVB-T antennarendszer telepítésében való közreműködés 2008 (Kabhegy, Szentes )

NHH (HIF) – DVB minőségvizsgáló műszer

ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZEK - üzletág

Az elektronikai alkatrészek piacán az alábbi termékeket kínáljuk:

· NYÁK-kiegészítő elektromechanikai elemek, szerelési segédanyagok és eszközök

· Hűtőbordák és egyes hőtechnikai alkatrészek

· Elektronikai csatlakozók

· Műszerházak és műszerdobozok

· Kábelsaruk és sorozatkapcsok

· Gázérzékelők

Jelentős forgalmú képviselt beszállítók:

· Fischer Electronic – hűtőbordák, hűtési rendszerek, műszerdobozok és rack rendszerek

· Figaro - biztonságtechnikai gázérzékelők

· Sauro – NYÁK-ba illeszthető sorkapcsok

· Bopla, Italtronic, Panduit, - készülékházak, kábelkötegelők, távtartók, apró mechanikai alkatrészek

. Citizen - LED-ek és LED alkatrészek

Referenciák

Dometic Zrt., Balluff Elektronika, Szenzortechnika, Videoton EAS, Electrolux Lehel, Ganz-Skoda, Flextronics Automotive


 


Erőforrások

A vállalkozás egyenletes fejlődése igényelte és stabil gazdasági háttere pedig lehetővé tette, hogy a munkatársak létszáma az elmúlt években lassan, de biztosan nőjön. A 2008-ban csatlakozott mérnök-üzletkötők speciális (pl. gázérzékelők és HYTAS optikai hálózat típusengedélyeztetés) területeken szerzett tapasztalataik mellett a korszerű üzleti folyamatok kezelésében is jártasak. A Hoeller Electronic elsősorban a szakembergárda megbecsülésével, megtartásával és folyamatos képzésével biztosítja megrendelőinek a magas színvonalú kiszolgálását.

A továbbfejlődés elengedhetetlen feltételévé vált a megfelelő munka- és tárolási környezet kialakítása. 2007-ben egy 120m2 irodából és hozzákapcsolódó 100m2 raktárból álló telephelyet vásároltunk Budakeszi, Fő u. 29. szám alatt. Ugyancsak Budakeszin bérelünk egy 250m2-es, 24 órás őrzéssel és riasztórendszerrel ellátott, fűthető, száraz nehézáruraktárt, mely biztosítja a forgalmazásra ill. felszerelésre kerülő anyagok és berendezések megfelelő tárolását.

A 2008-ban megkezdett belső szervezeti és ügyviteli folyamatok újjáalakításához kapcsolódóan biztonságos informatikai hálózaton futó, korszerű ügyviteli- és partnerkapcsolat-kezelő rendszerek segítik az értékesítők és asszisztenseik munkáját. 2009-ben e változások rögzítésével és a www.hoeller.hu Internetes felület tervezett teljes átalakításával az értékesítési és marketingfolyamatok hatékonyságát, a kiszolgálás színvonalát, és a katalógus cikkek Internetes értékesíthetőségén keresztül forgalmunkat is szeretnénk növelni.


Minőségpolitika

A cég az egyenletesen jó minőség iránti elkötelezettségével kiemelt figyelmet szentel arra, hogy partnerei megelégedésére folyamatosan magas színvonalú munkát végezzen. 2004 óta rendelkezik ISO 9001:2001 minősítéssel, melyet 2010 év tavaszán is sikeresen megújított. Tudatosan törekszik arra, hogy kizárólag minőségi termékekkel és minősített beszállítókkal dolgozzon.

További célok

A kábel TV-s alapanyagok, optikai hálózatelemek, valamint a gázérzéklők forgalmazása során szerzett iparági kulcsképességeit a rádió-hírközlési projektek fővállalkozókénti lebonyoításában szerzett fővállalkozói tapasztalatokkal kiegészítve a Hoeller Electronic Kft. innovatív technológiákon alapuló összetettebb megoldások szállítását célozta meg.

A kábel-TV üzletágban a kiváló minőségű és olcsó optikai kábelek iránti tömeges igény és az FTTH technológiájú megoldások szállítása a Nemzeti Digitális Közmű számára jelent felelősségteljes kihívást.

Az elektronikai üzletág mellett a gázérzékelők forgalmazásából mintegy kinőve a levegőtisztaság - monitorozása és az "e-környezetvédelem" jelenti az új üzletág azon területeit, melyre komplex megoldások szállítását tervezi.

A sikeres rádió-hírközlési projektek valamint az optikai hálózatelemek forgalmazása során szerzett tapasztalatokat egyesítve a vállalkozás növelni kívánja részvételét az FTTH és egyéb korszerű optikai hálózatok szállításában és megvalósításában. Versenyképes áraival és a megrendelői igények teljes körű, rugalmas kielégítésével a jövőben is igyekszik kiszolgálni üzleti partnereit. Ezen cél elérése érdekében az elvállalt kivitelezési tevékenység felügyeletét lehetőleg saját munkatársakkal, ill. a kivitelezést a vállalkozáshoz szorosan kötődő szakmai partnerekkel végezteti el.

  • Innovatív technológiákhoz kapcsolódó üzleti lehetőségek kialakítása
  • Levegőtisztaság és környezet-megfelelőség komplex monitorozása és szabályozása területen
  • FTTH technológiájú megoldások szállítása optikai távközlési közmű számára területek

Referenciák

Cégünk fontosnak tartja, hogy a szolgáltatások kiváló minőségét a megrendelői igények maradéktalan kielégítésével egyenletesen és folyamatosan fenntartsa.